img 075 3285 390
info@rtj-group.com
img Vihiluodontie 261 A1, 90440 Kempele
Koiratutkat.com liiketoimintakauppa
29 touko

2020

Koiratutkat.com liiketoimintakauppa

Koiratutka.fi ja Koiratutkat.com yhdistyvät

 

Demakk Oy on 27.5.2020 ostanut RTJ Group Oy:n koirapaikannusliiketoiminnan ja liittää maineikkaan koiratutkat.com -verkkokaupan osaksi nykyistä liiketoimintaansa.

 

Liiketoiminta siirtyy 1.6.2020 alkaen Demakk Oy:lle, liiketoiminnan mukana ei siirry henkilöstöä.

 

Demakk Oy:n kotipaikka on Koskenpää ja RTJ Group Oy:n kotipaikka on Oulunsalo.

 

”Hyviä mahdollisuuksia ei kannata ohittaa”, toteaa Demakk Oy:n toimitusjohtaja Tuukka Mäkinen, ja jatkaa ”Yritystoiminnan kasvattaminen on ollut jo pidempään mielessä ja kun kuulin Koiratutkat.comin mahdollisesta myynnistä, heräsi ajatus siitä, josko tämä olisi nyt se mahdollisuuksien paikka ottaa seuraava askel oman yritystoiminnan laajentamisessa ja kehittämisessä. Tarkoituksena on tarjota jatkossakin laadukasta ja ammattitaitoista asiakaspalvelua ja myyntiä täydellä sydämellä ja tekemisen meiningillä. Tulevaisuus tuo myös mukanaan uusia tuulia, niin verkkokaupan tuotevalikoimiin kuin palveluihinkin, lisäksi tulemme panostamaan aktiiviseen markkinointiin ja viestintään saaden lisää sitoutuneita ja tyytyväisiä asiakkaita! Ihan lopuksi täytyy todeta, että on hienoa hypätä jatkamaan ja kehittämään tällaista verkkokauppaa, joka on saanut kerättyä vuosien saatossa uskolliset ja tyytyväiset asiakkaat”.

 

”Lähes kymmenen vuoden ajalta on jäänyt mieleen paljon hyviä muistoja tästä metsästäjissä voimakkaitakin tunteitakin herättävästä liiketoiminta-alueesta. Olen tyytyväinen siitä, että pääsimme sopimukseen Tuukan kanssa, ja että voimme luottaa Demakk Oy:n jatkavan suurella sydämellä sitä samaa ammattimaista myynti- ja asiakaspalvelutyötä, joka on ollut koiratutkat.comille tunnusomaista. Yksi aikakausi on yrityksessämme nyt ohi, ja kun nyt luovutamme koiratutkat.com:in hyviin käsiin, voimme jatkossa entistäkin tehokkaammin keskittyä kehittämään valvonta- ja tarkkailukameraliiketoimintaamme”, kertoo RTJ Group Oy:n myyntijohtaja Juha Lyytikäinen liiketoimintakaupasta.

”Haluan vielä kiittää lämpimästi sekä omasta että RTJ Group Oy:n puolesta kaikkia koiratutkiin liittyviä yhteistyökumppaneitamme, asiakkaitamme sekä muita sidosryhmiä hyvin sujuneesta yhteistyöstä”, Lyytikäinen vielä kiittelee.

 

Lisätietoja:

 

Tuukka Mäkinen, toimitusjohtaja                                                
Demakk Oy                                                                       
045 631 4669                                                                    
huolto.demakk@gmail.com            

 

Juha Lyytikäinen, Myyntijohtaja
RTJ Group Oy
045 648 7499
juha@rtj-group.com

Jaa tämä :